Balogh Pál irányításával kezdik meg történelmi idényüket a DEAC labdarúgói

Debrecen - Először szerepelhetnek az egycsoportos másodosztályban a Debreceni Egyetem futballistái. Az új vezetőedző hosszú távra tervez a DEAC-ban.

Az egyetemi klub sajtótájékoztatón ismertette a labdarúgó csapat életében történt változásokat. Jávor András elmondta, az NB II új kihívás lesz, ehhez a feladathoz fel kell nőni. A DEAC elnöke hozzátette, a csapat célja a bennmaradás kivívása, bár abban bízik, hogy nem a kiesés elkerüléséért fognak küzdeni. Az is kiderült, hogy a tárgyalások során minden kérdésben azonos álláspontot képviseltek Balogh Pállal, az új vezetőedzővel.

 

Balogh Pál (középen) hosszú távra tervez Debrecenben (fotó: deac.hu)

Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC Futball Nonprofit Kft. megalakulásáról beszélt.  Kiderült, hogy az NB II-ben már jóval szigorúbb pénzügyi és versenyeztetési előírásoknak kell megfelelni, mint az alacsonyabb osztályokban. Az MLSZ pénzügyi monitoring rendszeréhez igazodva a DEAC Egyesület (20 százalék) és a Debreceni Egyetem meghatározó többségi tulajdonában álló DEAC Sport Nonprofit Közhasznú Kft (80 százalék) létrehozta a DEAC Futball Nonprofit Kft.-t, amelynek célja, hogy a DEAC család tagjaként működtesse az NB II-es labdarúgócsapatot, és szervezze annak mérkőzéseit.

Pöszmet Tibor sportigazgató történelmi pillanatnak gondolja a DEAC feljutását.

- A hagyományok megőrzését fontos feladatnak tekintjük. Az edzőkeresés során több szempontot is szem előtt tartottunk. Olyan trénerrel szerettünk volna megállapodni, aki jól ismeri a másodosztályt, emellett egyetemi végzettséggel is rendelkezik. A szakmai stáb kialakítása jelenleg is zajlik, az már biztossá vált, hogy Tóth Ferenc marad a kapusedző – közölte Pöszmet Tibor.

Balogh Pál számára nem lesz ismeretlen a cívisváros, ez is kiderült a bemutatkozása során.

- Első körben szeretnénk stabilizálni helyünket a másodosztályban. Úgy vélem, kis lépésekben lehet előrehaladni. A szenvedélyt, az alázatosságot, a kohéziót és az állandóságot elengedhetetlennek tartom. Bízom benne, hogy sikeres lesz az együttműködés – mutatott rá a tréner, aki hozzátette, hosszú távra tervez a DEAC-ban. Ezt támasztja alá, hogy 2+2 éves szerződést kötött a klubbal.

A 45 éves, pro licences végzettséggel rendelkező szakember labdarúgó-pályafutása nagy részét Szolnokon töltötte, de volt a Kispest Honvéd és a Cegléd játékosa is.

Az NB I-ben összesen 23 bajnokin lépett pályára és 380 NB II-es találkozón kapott szerepet.

Edzőként nevelőegyesületénél, a Szolnoki MÁV FC-nél debütált. Először az utánpótlásában dolgozott, majd a felnőtt csapat pályaedzője, később vezetőedzője lett. 2018-ban felkérték, hogy legyen az NB II-es Dorogi FC szakmai igazgatója, egészen mostanáig ott dolgozott.

Az is kiderült, hogy hamarosan a Dóczy József utcai pályán is bajnokikat rendezhetünk. Ezt Bács Zoltán kancellár jelentette be.

SMART ÖNKORMÁNYZATA lenti modulok kizárólag bejelentkezés után érhetőek el.
GYIK

Ebben a menüpontban az önkormányzat által létrehozott felületen a látogatók megtalálhatják a leggyakrabban előforduló kérdéseket és az arra adott válaszokat. A kategóriák segítenek a válaszok megtalálásában.

Formanyomtatványok kitöltése

Formanyomtatványok kitöltése és mentése otthonról, ezekre ellenőrzés kérése a hivataltól . Segítségével nagy eséllyel a hivatalban egyszeri megjelenéssel el tudja intézni az adott ügyet a felhasználó.

Kérdőív

Új kérdőíveket néhány kattintással létre lehet hozni. A begyűjtött adatokat külön felületen lehet megtekinteni, elemezni. A kérdőív megjelenését ütemezni is lehet, mely a nagyobb projektek előkészítését is nagyban megkönnyíti.

Időpontfoglalás

Az önkormányzatoknak is célszerű követni az információs társadalom által kínált lehetőségeket, növelve a lakosság elégedettségét. Az egyik legfontosabb ha időt tudunk megspórolni az online felületek kialakításával.

Bejelentések

A felhasználók létrehozhatnak új bejelentéseket és feltölthetnek képeket több kategóriában. Ezek a bejelentések a település lakóinak a hétköznapjait könnyítik meg, legyen szó egy egyszerű csőtörés vagy egy leszakadt hinta bejelentéséről.

Interaktív galéria

Az önkormányzat és a látogatók is megoszthatják élményeiket, akár a településsel kapcsolatban, akár a szolgáltatásokkal kapcsolatosan. A videók és képek feltöltése a mai okos telefonokkal már gyerekjáték.

SMART Applikáció

Smart Önkormányzat applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

iOS

Töltse le legújabb 1.0.12 verziónkat!

App Store

Android

Töltse le legújabb 1.0.5 verziónkat!

Google Play