Erasmus+ felnőtt tanulási stratégiai partnerségek pályázatíró szeminárium

Erasmus+ felnőtt tanulási stratégiai partnerségek pályázatíró szeminárium

 

Rendezvény adatok

Időpont: 2020.01.22 - 2020.01.22 - Zárva

Rendezvény jelleg: Tréning
Rendezvény hatókör: Szakmai és lakossági
Rendezvény célközönség: Felnőtt

Helyszín

Rendező szerv: Tempus Közalapítvány

Cím:
Magyarország - Közép-Magyarország - Budapest
Budapest, Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

Weboldal: www.erasmusplusz.hu; www.tka.hu
E-mail: info@tpf.hu

Az Erasmus+ program hazai megvalósításáért felelős Tempus Közalapítvány pályázatírói szemináriumot szervez felnőtt tanulási stratégiai partnerségek területén. Jelentkezési határidő: 2020. január 19.

A pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten. A pályázatírói szeminárium a 2020. március 24-i beadási határidőre nyújt felkészülési lehetőséget. A szeminárium ingyenes, de regisztrációköteles.

Részletes információk és regisztráció

SMART ÖNKORMÁNYZATA lenti modulok kizárólag bejelentkezés után érhetőek el.
GYIK

Ebben a menüpontban az önkormányzat által létrehozott felületen a látogatók megtalálhatják a leggyakrabban előforduló kérdéseket és az arra adott válaszokat. A kategóriák segítenek a válaszok megtalálásában.

Formanyomtatványok kitöltése

Formanyomtatványok kitöltése és mentése otthonról, ezekre ellenőrzés kérése a hivataltól . Segítségével nagy eséllyel a hivatalban egyszeri megjelenéssel el tudja intézni az adott ügyet a felhasználó.

Kérdőív

Új kérdőíveket néhány kattintással létre lehet hozni. A begyűjtött adatokat külön felületen lehet megtekinteni, elemezni. A kérdőív megjelenését ütemezni is lehet, mely a nagyobb projektek előkészítését is nagyban megkönnyíti.

Időpontfoglalás

Az önkormányzatoknak is célszerű követni az információs társadalom által kínált lehetőségeket, növelve a lakosság elégedettségét. Az egyik legfontosabb ha időt tudunk megspórolni az online felületek kialakításával.

Bejelentések

A felhasználók létrehozhatnak új bejelentéseket és feltölthetnek képeket több kategóriában. Ezek a bejelentések a település lakóinak a hétköznapjait könnyítik meg, legyen szó egy egyszerű csőtörés vagy egy leszakadt hinta bejelentéséről.

Interaktív galéria

Az önkormányzat és a látogatók is megoszthatják élményeiket, akár a településsel kapcsolatban, akár a szolgáltatásokkal kapcsolatosan. A videók és képek feltöltése a mai okos telefonokkal már gyerekjáték.

SMART Applikáció

Smart Önkormányzat applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

iOS

Töltse le legújabb 1.0.12 verziónkat!

App Store

Android

Töltse le legújabb 1.0.5 verziónkat!

Google Play